<center id="uuaai"></center>
  • <menu id="uuaai"></menu>
    <blockquote id="uuaai"></blockquote>
  • <noscript id="uuaai"><input id="uuaai"></input></noscript>
    蕪湖泊樂藝術酒店
    BOLE ART HOTEL

    原始的建筑為弧形走向,用玻璃建造出一個個透明的“盒子”,每個空間都得以觀賞到長江景觀。酒店占地2000平方米,規劃出了十二間客房、餐廳、派對區、露天無邊泳池、公共休息區等區域。

    在兩幢建筑物的交接處,作為公共休息區域,有著餐廳、酒吧前臺以及下沉式卡座,透過落地玻璃,空間豁然開朗,至此,建筑仿佛消失,空間與環境中產生種種微妙的聯系。

    整片公共區域的頂部是一片木質的造型,提取游輪船底的弧形塊面并用桅桿做支撐柱,充滿驚喜與亮點。設計師希望客人坐在窗邊欣賞遠處的江景時,能夠感受到置身于郵輪中的體驗。

    一條弧形走道貫穿著兩邊的客房,為了讓建筑獨立,采用一片開出圓孔的金屬板與周圍環境相隔,光從圓孔中穿出,斑點如波光粼粼的水面般映照在墻面上,穿梭在光影中,如夢似幻。

    泊樂藝術酒店的十二間客房均朝向江水,在自然景觀的環繞下,空間顯得更加獨特與觸動人心。


    The original building is arc-shaped, and transparent “boxes” are constructed of glass. Every space can enjoy the view of the Yangtze River. The hotel covers an area of 2,000 square meters, and has planned 12 guest rooms, restaurants, party areas, open-air infinity swimming pools, public rest areas and other areas.

    At the junction of the two buildings, as a public rest area, there is a restaurant, a bar front desk and a sunken deck. Through the floor-to-ceiling glass, the space suddenly opens up. At this point, the building seems to disappear, and there are subtle connections between the space and the environment. .

    The top of the entire public area is a piece of wood. The curved block surface of the bottom of the cruise ship is extracted and the mast is used as the support column, full of surprises and highlights. The designer hopes that guests can feel the experience of being in a cruise ship while sitting by the window and enjoying the distant river view.

    An arc-shaped walkway runs through the guest rooms on both sides. In order to make the building independent, a metal plate with a circular hole is used to separate it from the surrounding environment. Light penetrates through the circular hole and spots are reflected on the wall like sparkling water. , Shuttle in the light and shadow, like a dream and illusion.

    The twelve guest rooms of Bole Art Hotel are all facing the river. Surrounded by the natural landscape, the space is more unique and touching.


    Project Imaformation
    {转码词1},{转码词2},{转码词3},{转码词4}